Προπονητής

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από παιδί. Μετά από αναζήτηση σε πολλά αθλήματα όπως, ενόργανη γυμναστική, κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίρηση, μπάσκετ, ποδόσφαιρο αφιερώθηκε στα μαχητικά σπόρ και ασχολείται με αυτά από το 1991. Ξεκίνησε τις διακρίσεις του στον πρωταθλητισμό στο WuShu-Kung Fu, αναδείχτηκε πανελληνιονίκης στο kick boxing με 10 επαγγελματικούς αγώνες και έπειτα από 10ετή καριέρα με πολλές διακρίσεις στα αθληματά αυτά κρέμασε τα γάντια το 2001 με την τελευταία του διάκριση ώς αθλητής κατακτώντας την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Α' κατηγορίας.
coachDarnaoutis
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα πρωτοπορεί διοργανώνοντας τα fitness bootcamps, με μοντέρνο τρόπο και σύγχρονο εξοπλισμό σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Eίναι ο πρώτος που θα παρουσιάσει αυτόν τον τρόπο προπόνησης, σε εκπαιδευτικό συνέδριο (Fitness Forum Νοε.10'), με την μορφή που γνωρίζουμε τώρα, εμπνέοντας πολλούς συναδέλφους του να ασχοληθούν με την λειτουργική γυμναστική (functional training), διοργανώνοτας τα δικά τους fitness bootcamps. Προσφατα αναγνωρίστηκε διεθνής προπονητής απο την παγκόσμια ομοσπονδία Πυγμαχίας ΑΙΒΑ με το βαθμό του 2ου αστεριού.
coachDMaster
Είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος προπονητής στην Ελλάδα απο την Παγκόσμια AIBA και Ευρωπαική ομοσπονδία EUBC πυγμαχίας για το Fitness Boxing και Schoolboys boxing (Πυγμαχία για φυσικη κατάσταση και πυγμαχία για προσχολική ηλικία). Από τον Σεπ 18 αποτελεί και μέλος της προπονητικής ομάδας της Εθνικης ομάδας ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΚ ΓΟΥ ΣΑΝΤΑ ως ομοσπονδιακός προπονητής.
coachDAssisi