Τα Νέα μας

IMG_2585

Summer Break Ξανά κοντά σας 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Σαν προπονητικό team θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια. Ο αθλητισμός για εμάς είναι τρόπος και στάση ζωής. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να περνάτε όμορφα. Ραντεβού στις 28 Αυγούστου!! Με τιμή Δημήτρης Παπάζογλου Καθηγητής Φυσικής Αγωγής(ΤΕΦΑΑ) Προπονητής Πυγμαχίας 2*AIBA TRX & KETLLEBEL Certified Trainer.
coverphoto art of wushu
IMG_1233

Συμμετοχη στο ART OF WUSHU

Πετυχημένη εμφάνιση των μικρών αθλητών του Α.Ο.Απόλλων στο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κουνγκ Φου Ελλάδος ART OF WUSHU. 2 χρυσά και 5 χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή μεταλλίων στην κατηγορία TAO LU. …“Μπράβο σε όλους τους μικρούς μας αθλητές που για πολλούς ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες! Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με περισσότερη προπόνηση μπορούμε να πετύχουμε και μεγαλύτερους στόχους”… δήλωσε ο προπονητής μας Ρηγάτος Παναγιώτης. …”Ετοιμαζόμαστε σκληρά για τις επόμενες αγωνιστικές δραστηριότητες, με τους μικρούς μας να δείχνουν αγάπη και όρεξη για το άθλημα”…μας είπε ο HEAD COACH του συλλόγου Δημήτρης Παπάζογλου.
IMG_2847
IMG_2847

Συμμετοχη στο Παν Πρωτ..πυγμαχιας Ανδρων εως 22 ετων

Συμμετοχἠ του ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Καραντάμογλου Κων/νος στο Πανελληνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών εώς 22 ετών που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στη Λαρισα. Δεν καταφέραμε κάποια διάκριση αλλά αποκομίσαμε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
IMG_3340
Screenshot 2019-02-23 at 08.56.35

Συμμετοχη στο 20 Παν Πρωτ.. TAO LU ΦΕΒ 2019

Συμμετοχές του ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ στο 20ο Πανελληνιο πρωτάθλημα TAO LU Γ’ Β᾽κατ. που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου. Συγκομιδή μεταλλίων 1 χρυσό 1 χαλκινο! Ευχαριστούμε τον Δασκαλο Ρηγάτο Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία και προετοιμασία των μικρών αθλητών του συλλόγου μας. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στου γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δειχνουν για την εκγύμναση των παιδιών τους.
IMG_2805
IMG_2805

Συμμετοχή στο 1ο Sparring For All Talent Boxing Academy

Συμμετοχή στο 1ο sparring for all των αθλητών του συλλόγου μας Κατσαρέλια Μάριο, Καραντάμογλου Χρήστο, Καραντάμογλου Κωσταντίνο στο Talent Boxing Academy 10 Φεβ 2019
IMG_2730
IMG_2732

Σπαρινγκ 2ο Μυρμιδονες προπονητικό σπάρρινγκ

Συμμετοχή των αθλητων του συλλόγου μας Γεωργίου Ισίδωρο, Καραντάμογλου Χρήστο, Καραντάμογλου Κώσταντίνου στο 2ο Προπονητικό Σπάρρινγκ που διοργάνωσε ο πυτμαχικός σύλλογος Μυρμιδόνες 27 Ιαν 2019
Screenshot 2019-01-21 at 14.38.20

Κιτρινες ζώνες για τους μικρους μας

Κίτρινες ζώνες για τους μικρούς μας αθλητές...και εις ανώτερα!
IMG_2561
IMG_2568

Σπαρινγκ 1ο Φεστιβαλ πυγμαχιας Δραπετσωνα

Συμμετοχή του αθλητή του συλλόγου μας Κατσαρελια Μαριο στο 1ο Φεστιβαλ Πυγμαχιας στην Δραπετσωνα 15.12.18
IMG_2450
IMG_2457

Σπαρινγκ Μαχητες Λεωνιδα 17 Νοε 18

Συμμετοχή του αθλητή του συλλόγου μας Νίκος Γαλ Γαλδαδα Νικολαο σε διασυλλογικό σπάρρινγκ που διοργάνωσαν οι Μαχητές του Λεωνίδα το Σαββάτο 17 Νοε.
IMG_2462

Στιγμή απο την προπονηση

Την προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του Πυρσου εν οψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κικ Μποξινγκ ανέλαβε ο προπονητής μας Δ.Παπάζογλου. "Ευχαριστώ τον Προπονητή της ομάδας Κικ Μποξινγκ Φώτη Πιστολά του Συλλόγου Πυρσός για την εμπιστοσύνη τους για 2η συνεχόμενη χρονιά που μου εμπιστεύτηκαν την προετοιμασία φυσικής κατάστασης για τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κυπελλο Kick Boxing"...
PnTteam
PnTaction

Στιγμή απο την προπονηση

Την προετοιμασία της Ελιτ αγωνιστικής ομάδας των Ποντίκα Ναζαρένκο εν οψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κικ Μποξινγκ ανέλαβε ο προπονητής μας Δ.Παπάζογλου. "Ευχαριστώ την ομάδα PONTIKA NAZARENKO TEAM για την εμπιστοσύνη τους για την προετοιμασία φυσικής κατάστασης για τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κυπελλο Kick Boxing"..."Το προπονητικό καμπ εξελίσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και είμαι βέβαιος πως όλοι οι αθλητές θα μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα..."

Στο 1ο Διεθνές Σεμινάριο Πυγμαχίας ο Προπονητής μας Δ.Παπαζογλου

    fullsizeoutput_1e7

    Με τον TERRY EDWARDS

    Στο 1ο Διεθνές Σεμινάριο Πυγμαχίας στις 14-15-16 Σεπ.2018 είχε την χαρά να συμμετέχει ο προπονητής μας Δ.Παπάζογλου. Το σεμινάριο διοργανώθηκε με επιτυχία απο τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας με βασικό εισηγητή τον κ. Εντουαρτς. "...Ειχα την ευκαιρία να συναντήσω ξανά αυτόν τον μεγάλο προπονητή..." "ο κ.Εντουαρτς ήταν καθηγητής μου κατά το Διεθνές σεμινάριο για την πιστοποίηση του 2ου αστεριού" "και είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να διδαχθούμε ξανά τα μυστικά της πυγμαχίας από ένα μεγάλο προπονητή"... δήλωσε ο προπονητής μας Δ.Παπάζογλου "...Συγχαρητήρια σε όλους τους εισηγητές, διοργανωτες και φυσικά στον ΣΕΠΠ. Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο σεμινάριο..."